Niniejsza strona internetowa może używać technologii cookie głównie w celach zapewnienia prawidłowego działania, ale także m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Akceptacja przyjmowania plików cookie może zostać odwołana za pomocą ustawień przeglądarki. Możliwe jest również sprawdzenie obecności i przeglądanie zawartości plików cookie.
wyszukaj
bip

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH (RODO)


DOPŁATY DO PRYWATNEGO PRZECHOWYWANIA MIĘSA WOŁOWEGO

Rejestr zmian treści informacji publicznych
Lp.TabelaNr rekorduTyp zmianyDataZmieniającyAktualna wartośćWięcej
1.strony20zmiana2020-05-13 18:19Grzegorz ZającZobaczZobacz
2.strony76zmiana2020-05-13 18:14Grzegorz ZającZobaczZobacz
3.strony76nowy zapis2020-05-13 18:10Grzegorz ZającZobaczbrak
4.strony75zmiana2020-05-13 10:07Grzegorz ZającZobaczZobacz
5.strony75nowy zapis2020-05-13 09:13Grzegorz ZającZobaczbrak
6.strony74usunięcie zapisu2020-03-26 15:52Grzegorz ZającZobaczZobacz
7.strony74zmiana2020-03-26 13:31Grzegorz ZającZobaczZobacz
8.strony74zmiana2020-03-26 13:29Grzegorz ZającZobaczZobacz
9.strony74nowy zapis2020-03-26 13:28Grzegorz ZającZobaczbrak
10.strony20zmiana2020-02-27 12:50Grzegorz ZającZobaczZobacz
11.strony20zmiana2020-02-27 12:48Grzegorz ZającZobaczZobacz
12.strony1zmiana2020-01-15 12:25Grzegorz ZającZobaczZobacz
13.strony33zmiana2019-09-23 11:20Grzegorz ZającZobaczZobacz
14.strony73korekta2019-09-13 08:44Grzegorz ZającZobaczZobacz
15.strony73nowy zapis2019-09-13 08:43Grzegorz ZającZobaczbrak
16.strony72nowy zapis2019-06-04 15:20Grzegorz ZającZobaczbrak
17.strony71nowy zapis2019-06-04 15:18Grzegorz ZającZobaczbrak
18.strony68zmiana2019-05-10 10:02Grzegorz ZającZobaczZobacz
19.strony70nowy zapis2019-05-09 11:30Grzegorz ZającZobaczbrak
20.strony69nowy zapis2019-05-09 11:29Grzegorz ZającZobaczbrak

1 2 3 ... 13 >> 
Biuletyn Informacji Publicznej. www.bip.swijhars.pl - Strona Główna | Redakcja